Wednesday, April 15, 2009

Surat seorang ibu...

Aku selalu dengar member aku citer pasal video nie... so ape kate kite reramai view kisah seorang ibu yang merindui anaknya...

Vide tersebut telah dipadamkan... walau bagaimanapun tuan/puan yang ingin melihat video tersebut boleh melihat di you tube dengan tajuk di atas.

p.s: pulanglah....

12 comments:

Safirul Amar said...

emak, arini masak sardin ek? nak makan r...

KaCa Mata said...

yang mane jarang balik kampung tue pulanglah.. x yah tunggu hari raye baru nak balik...

Safirul Amar said...

kalau aku nak balik sekrang boleh?tak sabar nak jumpa ehem2 ngan mak ni...

KaCa Mata said...

pesanan untuk rakan², hargai ape yang kita ada sekarang, baliklah ke rumah anda sekarang, pada amar baliklah... kang telefon tue berdering sape nak jawab... ha....

Minister Of Mind said...

hang dah baca surat maklumbalas yang diderafkan oleh orang area ko eh?

Silakan baca http://theministryofmind.blogspot.com/2009/04/surat-tunjuk-sebab-ketidakhadiransurat.html

ahin2960 said...

aku ari-ari balik umah mak aku....kaca mata, bila kau nak bayar yuran perlindungan. tunggakan dah banyak dah ni...nanti aku keluarkan statement..

KaCa Mata said...

jangan ko harap aku nak bayar kat ko.. sudiman dah ade kat melaka... klu berani minxla dengan die.. hahaha.. aku dah bayar kat abg adnan (bukit beruang)... hahahaha... ko g la balik umah... jangan merayau lelama... kang kecoh satu taman cari ko...

ahin2960 said...

addnan tu kawasan lain...kalau apapehal jadi kat kau aku takleh nak payung...

Rantong said...

Salam ziarah. Sekadar pemberitahuan demi kesejahteraan hidup.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

KaCa Mata said...

lantak la ahin...ape nak jadi² la, nanti aku report sama polis... wei ko nie...tempat nie utk komen surat utk ibu.. bukan nak dgr ko minx duit...

kirana said...

Sedih arrrr..... Ampunkan Kirana mak, kalau2 Kirana ade wat salah ngan mak. Walaupun Kirana tiap2 minggu jenguk mak!

nor said...

aku da masuk blog kau da..nanti aku free aku layan