Monday, March 2, 2009

Toyota S.E 1.6 ( 89 ) first car aku.....

Aloha... aku baru beli kete nie... kete second hand, auto 1.6 ( first time bawak auto ) tapi baru 2 kali je bawak.. almaklumla dah dekat setahun x pegang stereng kete.. hehehe.. macam budak baru belajar memandu la..

Enjin nak kene tukar coz die dah makan minyak itam banyak sangat... dan akan digantikan dengan enjin toyota levin... enjin levin nie yang aku tahu la klu timing belt die putus, jgn risau x perlu overhaul just pasang je timing belt yang baru... dan save minyak... klu ade info lebih nanti aku kongsikan bersame dengan korang erk..

nie enjin lame kete aku... nanti klu aku
dah dapat gambar enjin baru.. aku letak nanti... maybe letak jugak pic keje - keje penukaran enjin serta imej baru kete nie... selepas di makeover kan lalala... adios...

2 comments:

amar maldini@milan said...

berani beat dengan kete cuore L7 aku? berapa bukak? duduk belakang je la lu bro..hahaha

KaCa Mata said...

hahaha... dah la bang.. awak tu 1.0 saye nie 1.6.. kasi jalan da...