Tuesday, December 1, 2009

Aktiviti sepanjang cuti.. hahaha =)


ehem.. salam 1 malaysia.. baru² nie aku balik kl lagi.. almaklumlah.. dah raya haji kan.. dengan kesempatan menggunakan cuti gantian aku coz kene keje time hari minggu.. dapat la claim 3 hari.. hehehe apalagi pelbagai aktiviti pun dirancang la.. bagi mengisi mase lapang aku.. =)

Plan yang pertama nak g klcc setel bill maxis ( siut je aku dh bayar bill bleh plak die nak block line aku, x pasal² kene ceramah ngan aku ).. skang nie aku byr byk².. klu die blok gak kasi potong ar.. hahaha..

Plan kedua gathering kecil²an dengan rakan² form 6.... atas inisiatif miharu dan kengkawan yg lain.. serta contengan di wall jemain.. maka diadakan la gathering kecil²an yg dihadiri seramai 7 orang.. sesambil tue dapat le jumpe ngan kwn fb a.k.a kwn miharu.. cekgu erni.. ok la.. ape lagi masing² kongsi citer dan tau la khabar berita yg kite x pernah tau coz sume dah ada jalan masing² kan.. pastue balik nye geng lelaki seramai 4 orang bleh plak g layan movie ninja assasin.. even duduk seat depan tapi memang berbaloi hahaha.. ganas dan menarik seh.. balik aku g lepak ngan pian makan nasi ngan sup ekor

Plan ketiga hehehe.. esoknye plak aku g ke aquaria walaupun sebelum nie dah pernah g.. aku pun temankan kenalan baru pergi melihat hidupan laut.. makin lame makin menarik plak aku tgk aquaria nie.. ade tambahan hidupan lain.... senang citer memang x rugi ar g sane.. ingatkan nak g petrosains plak.. pasal aku x pernah g petrosains tue.. kenalan ku cakap best gak petrosains.. tp nasib plak x menyebelahi coz kite org g klcc lambat skit ari tue.. xpe la.. next time leh g lagi.. sambil tue nak layan movie lagi.. hehehe sempat plak tgk epl perlawanan di antara liverpool dengan everton dan disudahi dengan kemenangan liverpool ke atas everton.. memang musuh ketat nie.. puas hati aku.. man u pun kene titik.. pedulik ape aku liverpool x dpat masuk champions league janji jgn kalah ngan man u and everton.. hahaha

Akhirnya hari terakhir kene la aku balik ipoh balik.. kene kerja.. xpe.. kene keje time weekend pun aku x kisah.. coz aku enjoy.. byk benda baru aku bleh blaja dan byk rakan² yg sanggup berikan tunjuk ajar..

well.. tu je la citer aku wat mase nie.. harap² nanti bleh g ber jalan² lagi.. hehe.. chiaows amigos..

~I`m YourS~

1 comment:

kirana said...

Aaaa..aahhh, la! Kirana pong lom penah mjejak kaki ke aquaria tuh. Mesti pegi jgak nih. Tunggu AirAsia wat promo tambang RM0.00.