Monday, May 11, 2009

Prepare 4 da Battle ( PaintbaLL GaMe )

Fight until My Last PaLLet hehehe, from left : K-ReL, KaG, Zack da’ Godfather & Mr.ClerKs.

8 Mei 2009 – Kira² jam 1.00 pagi, peperangan akan bermula,berdekatan dengan “eyes on Malaysia” kelihatan beberapa individu yang dilengkapi dengan peralatan ( keselamatan dititikberatkan) telah bersedia untuk melancarkan serangan muktamad bagi menentukan pemenang.. Mr.ClerKs mula merasakan dirinya akan dibedil dengan serangan bertubi² selepas ini ( aku ade sixth sense la hehehe)
Marshal yang bertugas Mr. Fahmi memberikan arahan.. dua pasukan telah diberikan,
Team A – Bob da’ Godfather, KaG dan Sudi The Man.
Team B – Zack da’ Godfather, K-ReL dan Mr.ClerKs.

Untuk makluman , KaG, Sudi The Man & Zack da’ Godfather pernah menyertai game paintball. Setiap player dapat 30 pallet ( klu x silap la) xtra pallet boleh diperolehi dengan harga yang berpatutan jika player nak melakukan serangan yang lebih menakutkan.. Team A akan bertahan manakala Team B akan menyerang. Game dimulakan sebaik saje marshal kate “game on” ye ke? Entah la.. beta x berape dengar lar coz terlampau khusyuk dengar strategi yang dibentangkan oleh Zack da’ Godfather …
1st round , Team A menang , Mr.ClerKs injured kene tembak kat tangan kanan
2st round, Team A gak menang, aku kene headshot la, Zack da’ Godfather habis marker..
3st round, Team B menang, Sudi The Man injured kene tembak kat kaki kanan oleh K-ReL.

Dan round seterusnya aku kene gak ngan depa, x bagi chan langsung… xpe² lenlaki aku tembak ko..

Revenge will come… hahahaha… So sesiapa yang berminat untuk game paintball nie leh contact ngan mr .sudiman. X silap Mr.ClerKs ade beberape scene… leh la contact selanjutnya ngan die, harganya nye plak Rm25//- klu by group maybe ade discount kut…

Bawah nie contact person die:-
RED Dot Recreation & Sport Supply (tactical scenario paintball event)
Mr. Sudiman – 013 3581 339 (juz contact this person, he will tell u everything bcoz He`s the MAN)

8 comments:

Safirul Amar said...

tom tom bak!

anne said...

he's the man... wow... KaG tu leh kenal tak??? huhuhu

KaCa Mata said...

cik anne nak kenal ea, bangun dari meja jalan berape tapak ckpa nak kenal ehem² ... tp dah dpt lesen besar ke nak kenal ngan KaG tue.. hehehe..

Sudiman >>> Sudi The Man.. hahahaha

anne said...

lesen tak dok!!! kot En. Kaca Mata leh kasi Green Light ke... hehehe... gurau2 je... nnt Cik Applemanis marah la... huhuhu

cik applemanis said...

u..klau next time main paint ball u tembak KaG..i cubit u ek!! hahaha

KaCa Mata said...

hamboi² cik applemanis...nanti press tau u wat statement mcm nie, susahla i nk wat keje as ur PR... klu ade reporter tanyer u jawab no komen ok...

Jeffry said...

SALAM ZIARAH BRO
I LURVEEEEEEE PAINTBALL!!..TP MASA PULAK XDE HUHUHU

CAMP R.P.G said...

jom main paintball kt tmpt sye lak. layari http://camprpg.blogspot.com